Książki
Koszt wytworzenia jako podstawa wyceny produktów
MAC/SKWP, WYDANIE 1, WARSZAWA 2017
Na kształtowanie kosztów wytworzenia produktów ma wpływ wiele czynników. Określone sytuacje produkcyjne i organizacyjne oraz względy ekonomiczne uzasadniają obserwację kosztów w znacznie szerszym zakresie niż tylko na poziomie produktów. Celem publikacji jest uświadomienie skutków braku prawidłowej informacji o kosztach wytworzenia produktów, w tym pozornych korzyści nieprowadzenia rachunku kosztów.
Publikacje prasowe
- Szpitale wykażą lepszy wynik finansowy: Gazeta Prawna
- Szpitale potrzebują rachunku kosztów: Gazeta Prawna
- Jak w kryzysie poprawić sprawozdawczość finansową?: Rzeczpospolita
- Zawód rewidenta jest mniej opłacalny: Gazeta Prawna
- Resort zdrowia poprawia przepisy rachunkowe aby ukryć straty ZOZ: Gazeta Prawna
- Publiczne szpitale dostały narzędzie do liczenia kosztów: Gazeta Prawna
- Zawód rewidenta wykonuje połowa uprawnionych: Gazeta Prawna
- Komisja egzaminacyjna musi rozpatrzyć wniosek kandydata na biegłego rewidenta: Gazeta Prawna
- Zostało tylko kilka dni na złożenie wniosku o egzamin na biegłego rewidenta: Gazeta Prawna